Auta meitä kehittämään Palokka-lehteä

(6 kysymystä)

Aalto-salissa luvassa unohtumaton konsertti

Angelika Klas, Seppo Hovi ja Hannu Lehtonen tarjoavat unohtumattoman konsertin lauluviihteen kultaisten klassikkosävelmien parissa 5.4. Jyväskylän Aalto-salissa.
Mainos

Sopisiko mainoksesi tähän?

Monipuolisuudestaan tunnetut ja karismaattiset tähtiesiintyjät Angelika Klas, Seppo Hovi ja Hannu Lehtonen tarjoavat unohtumattoman konsertin lauluviihteen kultaisten klassikkosävelmien parissa.

Musiikkia siivittävät Seppo Hovin polveilevat ja värikkäät tarinat.

Nämä valovoimaiset taiteilijat juhlistavat tällä erityisellä konsertilla niin upeasti virtaavia melodioita ja tarinoita, kuin pitkään kestänyttä hienoa yhteistyötään. Ohjelmassa kuullaan mm. tunnetuimpia operetin ja musiikkiteatterin klassikoita sekä ikivihreitä suosikkilauluja Suomesta ja maailmalta insrumenttaalimusiikkia unohtamatta.

5.4.2025 klo 15.00 Jyväskylän Aalto-salissa.

Muita juttuja

Musiikin parissa elänyt soittaja astui uudelle vuosikymmenelle etsiessään

Jyväskylän lähimetsät ovat kaupunkilaisten henkireikä. Asutuksen kasvaessa on

Sopisiko mainoksesi tähän?

Mainos

Lisää luettavaa

Palovaroitin katossa, jossa välkähtää punainen valo.

Yksi palovaroitin ei riitä – näin varmistat kotisi paloturvallisuuden

Moni uskoo, että yksi palovaroitin jokaista 60 neliötä kohden riittää, mutta todellisuudessa tämä ei takaa riittävää paloturvallisuutta. Asunnon pohjaratkaisu, huoneiden määrä ja palovaaraa aiheuttavat tekijät on otettava huomioon palovaroittimien sijoittelussa.
Mika Pekkanen maalaama akvarelli: Palokan Jokelan vanha pappila.

”VIII Juuret Palokassa – Värit elämän lähteenä ” taiteilija Mika Pekkanen

Palokan aluekirjaston Galleria Palkkiin pystytetty näyttely tarjoaa kävijöille mahdollisuuden sukeltaa Mika Pekkasen teosten kautta aitoihin ja arkisiin hetkiin, joissa kohtaavat ihmisten elämänrytmi ja luonnon vivahteet.
Ison kiven ohi, puiden välistä kulkee polku metsän keskellä.

LAJI- JA LUONTOKATO UHKA MYÖS IHMISELLE

Kustaa Vilkuna kertoo kirjassaan Vuotuinen ajantieto (Otava 1997) marraskuusta seuraavaa: ”Marraskuun nimi johtuu luonnonsuhteista, mitä kuvaa sanontatapa ”maa on martaana”. Sana marras näet kuulunee vanhaan indoeurooppalaisen kuollutta merkitsevään sanaperheeseen ja lienee Suomessa ns. arjalainen lainasana yli kahdentuhannen vuoden takaa”